Romana English
Căutare rapidă
 
Folosește cuvinte cheie pentru a găsi produsele.
Căutare avansată
Autentificare
Email:

Parola:


Ati uitat parola ? Click aici
Cont nou

Despre Noi

In primul rand, suntem iubitori de pisici.
In al doilea rand, suntem crescatori de pisici rasa singapura.
Astfel,  am urmarit de-a lungul timpului comportamentul si nevoile pisicilor noastre si am observat ca multe dintre centrele de joaca, cosurile si diversele accesorii ce se regasesc pe piata nu sunt agreate de catre prietenele noastre feline, ba mai mult unele dintre acestea sunt proiectate gresit, fiind foarte dificil de utilizat.
 
Luand in considerare aceste aspecte, am decis sa demaram acest proiect prin care ne propunem sa oferim posesorilor de pisici o alternativa cu privire la centrele de joaca si accesoriile pentru pisici.
Avantajele produselor noastre sunt urmatoarele:
-          Centrele de joaca sunt concepute pentru spatiul indicat de client si dupa dorintele acestuia cu privire la model, materiale utilizate, gama de culori etc;
-          Oferim posibilitatea de a achizitiona piese de schimb, astfel incat in caz de deteriorare sa fie inlocuita doar piesa afectata nu intregul ansamblu de joaca;
-          Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate si sunt alese pentru a oferi durabilitate produselor, avand tot timpul in vedere faptul ca beneficiarii finali sunt pisicutele;
-          Suntem alaturi de clientii nostri si dorim sa le oferim mai mult decat simpla vanzare a unui produs; suntem dispusi sa le acordam sfaturi de specialite si sa impartasim cu ei din experienta noastra cu privire la comportamentul si nevoile pisicilor.
 
Oferta noastra nu se limiteaza la centrele de joaca de apartament, ci cuprinde si amenajari exterioare pentru animalele de companie (voliere), articole de decoratiuni, obiecte promotionale etc.
 
 
Va invitam la un tur al site-ului pentru a vedea atat produsele noastre, cat si pe acelea ale partenerilor cu care lucram. De asemenea, puteti lansa comenzi pentru produsele pe stoc sau ne puteti contacta pentru informatii si pentru comenzi personalizate.